Modern luxus házak belülről

Nem mindenki élhet felsőkategóriás ingatlanban, de sokakat érdekel, milyenek a modern luxus házak belülről… A csillogó, aranyozott belsőépítészeti megoldások, tárgyak már XIV. Lajos korában is a fényűzéshez társultak, az arany mindig is a bőséget jelentette. Az értékes kiegészítők mégsem biztosítják önmagukban a luxus érzetét. Ahhoz szükség van a tökéletes harmóniára, a lenyűgöző benyomásra. Nézzük hát meg, milyen belülről egy modern felsőkategóriás ház, mely rabul ejt és nem enged.

Modern prémium házak belülről

A trendi prémium lakások, házak belső kialakítása onnan indul, hogy átgondolt belsőépítészeti, lakberendezői koncepció mentén kerülnek kialakításra a belső terek.

A luxus fogalmát nem lehet egyetlen szóba belesűríteni, de biztosan jelen van benne a fényűzés és a minden igényt kielégítő funkcionalitás, kényelem.

A belsőépítészek naprakészek a nemzetközi trendeket illetően, melyeket alkalmaznak, de természetesen ezeket összhangba is kell hozni a tulajdonos elvárásaival, hiszen van, aki a klasszikusabb stílust kedveli, míg más inkább a loftért van oda vagy éppen az Art Decoért. Bármelyikből kihozható lenyűgöző atmoszféra, de végeredményében mindegyik másképp fog kinézni.

Milyen belülről egy modern luxus ház

Egy modern prémium ház nem azonos egy modern házzal. Nem csak a trendi stílust követi, inkább diktálja azt. A berendezési tárgyak legtöbbje külföldi neves prémium gyártók termékei vagy egyedi tervezők bútordarabjai.

Gyakran jelennek meg keleti elemek akár színekben, mintákban, formákban a fényűző kortárs otthonokban, gondoljunk a keleti ornamentikus motívumokra akár a textileken, tapétákon. Nem véletlen, a „keleti kényelem” egy régóta jól ismert fogalom, a fények, színek és ornamentika harmonikus összefonódása pedig igazi exkluzív hatást eredményezhet, ha jól bánnak vele.

Luxus nappali

Egy modern prémium lakás nappalija szellős, tágas, a panorámája magáért beszél. Akárcsak ennél a szenzációs V. kerületi panorámás felsőkategóriás modern lakásnál. A nappali a ház lelke, a központi helyiség, ahol az együttélők beszélgetnek, közösségi életet élnek.

Egy modern, fényűző nappaliban a berendezések összhangban vannak egymással, jellemzően 2-3 szín dominál csak, de ezek is tökéletes harmóniát alkotnak egymással. Megfelelő tárolóhelyekkel rendelkezik, szem előtt biztosan nincsenek felesleges holmik.

Az egyedi ülőgarnitúra, a csodás padló és a pompázatos csillár kivételes atmoszférát teremtenek együtt. A nyitott terek, az étkezőbe, konyhába biztosított szabad átjárás, átlátás szinte alapelvárás.

luxus nappali
Modern luxus házak belülről – Nappali

Az exkluzív kényelem tovább fokozható egy, a miliőbe nagyszerűen illeszkedő bárpulttal vagy akár egy kézi csomózású, puha és csodás egyedi szőnyeggel.

Luxus konyha

Egy felsőkategóriás konyhában felejtsük el a bútorlapból készült konyhákat. A konyhabútorok valódi fából készülnek, üvegfelületekkel, márványpulttal. Az olasz Cesar prémium kategóriás bútorgyártó például olívát, ébenfát, paliszandert, eukaliptuszt használ a konyhabútorai készítésénél. Időtállóak és felejthetetlen benyomást keltenek.

Egy modern, drága konyha az egyedi és minőségi konyhabútoron túlmenően praktikusan átgondolt kialakítású, minden kéznél van, a gépek csúcskategóriásak, a tárolóhelyek pedig mindent elrejtenek a rendezett hatásért.

Modern luxus házak belülről - Konyha
Modern luxus házak belülről – Konyha

Hálószoba

A háló a pihenés, az elvonulás, az intimitás helyszíne. Modern luxus hálószobákban a lakberendezők előszeretettel alkalmazzák a monumentális, kényelmes ágyakat, mint legfőbb bútordarab, mellé olvasófotel, esetleg kávésarok, de kandalló, sőt nem ritkán akár privát pezsgőfürdő is megtalálható bennük.

A világítás átgondolt, rétegzett, a fal, a padló melegséget áraszt, a textilek színei általában bézs, hófehér, szürke esetleg melléjük 1-1dominánsabb szín. (pl. zöld, petrolkék, mustársárga, hamvas rózsaszín). Alapvető elvárás a privát fürdőszoba és a tágas gardrób. A komfortot tovább fokozzák a süppedős szőnyegek és a külvilág teljes kizárását lehetővé tevő automata árnyékolók, sötétítő textilek. Egy ilyen hálószobában minden a lazításról, az elcsendesedésről, a kikapcsolódásról szól maximális kényelemben.

Fürdőszoba

Modern, luxus fürdőszobában biztosan fellelhetőek a márvány elemek, ezekkel nem lehet mellélőni. Előnyt élveznek most a nagyméretű, például 60*120-as burkolatok. A vízeséses csaptelepek is exkluzív benyomást keltenek, akárcsak a lebegő elemek, a trendi dupla mosdók.

Egy lenyűgöző walk in zuhanykabin tágas tér érzetét kelti, hiszen nincs elzárva a zuhanyzó a fürdőszoba többi részétől. A jól elhelyezett világítások nem csupán funkcionálisak, de emelik a helyiség ragyogását. Egy ilyen fürdőszobában a szimmetria végig követhető, a bútorok, szaniterek különlegesek, ugyanakkor praktikusak. A zuhanyzóban az esőztetés vagy éppen a masszázsfunkció, aromaterápia, gőzfürdő már szinte alapvető igények egy fényűző, modern lakás fürdőszobáját illetően.

Modern luxus házak belülről - Luxus fürdőszoba
Modern luxus házak belülről – Luxus fürdőszoba

Kert

Amikor luxus házról beszélünk és nem luxus lakásról, a kert egy sarkalatos eleme a fényűző összhatásnak. Nem mindegy mire látunk bentről, és az sem, a hozzánk érkezők milyen benyomást tapasztalnak, mikor a kertbe belépnek.

Legtöbbször szakavatott kertépítő mérnökök segítségét veszik igénybe ahhoz, hogy a kert adottságaiból a legtöbb kihozható legyen. Változatos, színes és drága növények, modern térburkolatok, méretes terasz, kültéri medence, ezek mind-mind a trendi és drága kertek velejárói. Tökéletes példa erre ennek a Marbellai luxus villának a kertje, ami a legigényesebb vásárlók elképzeléseit is felülmúlja.

Amennyiben felébredt a vágy Önben, hogy egy modern felsőkategóriás házat vásároljon vagy rátaláljon arra a tökéletes ingatlanra, mely átalakítással trendi fényűző otthonná varázsolható, kérje professzionális ingatlanszakértő csapat segítségét!